Collboni assegura que mantindrà l'estructura i els directius de l'Ajuntament que hi havia amb els comuns

El nou alcalde de Barcelona no canviarà el "sottogovern" de l'Ajuntament i garantira la continuitat institucional

Jaume Collboni, jurant el càrrec d'alcalde de Barcelona
Jaume Collboni, jurant el càrrec d'alcalde de Barcelona | Ricard Novella
Nació
18 de juny del 2023
Actualitzat el 19 de juny a les 8:12h

L'endemà de ser investit alcalde de Barcelona amb els vots dels comuns i el PP, Jaume Collboni ha assegurat en una entrevista a El Periódico que no realitzarà canvis pel que fa al personal directiu i l'estructura interna de l'Ajuntament i garantirà la continuïtat institucional de l'administració d'Ada Colau. "No som sectaris", ha reblat.

Així doncs, Collboni no canviarà el "sottogovern" de l'Ajuntament de Barcelona i les estructures gerencial i directiva quedaran intactes. El nou batlle està satisfet amb la feina feta pels professionals de les diverses àrees i es veu obligat a dotar la institució d'estabilitat després del canvi de govern.

Aquest govern estarà format exclusivament pels deu regidors del PSC i tindrà quatre tinents d'alcaldeLaia BonetMaria Eugènia GayAlbert Batlle i Jordi Valls. Tanmateix, Albert Dalmau serà el gerent municipal. Pel que fa als regidors de districte, Batlle liderarà Ciutat Vella, l'Eixample serà per a Valls, Gràcia per a Bonet, Horta-Guinardó per a Rabell, Sants-Montjuïc per a Raquel Gil, les Corts i Sant Martí per a David Escudé, Sarrià-Sant Gervasi per a Gay, Nou Barris per a Rosa Alarcón i Sant Andreu per a Marta Villanueva.