​Cinc anys de Teatrets d'Osona

Des que va néixer, s'han programat més de 150 espectacles als teatres de Sant Hipòlit, Tona i Roda de Ter

La iniciativa de Teatrets d'Osona va arrencar el 2016.
La iniciativa de Teatrets d'Osona va arrencar el 2016. | Teatrets d'Osona
Osona.com
22 d'octubre del 2021
Aquest octubre ha arrencat una nova edició de Teatrets d'Osona, que enguany celebra el seu cinquè aniversari. La iniciativa, de la qual en formen part la Sala Petita d'Osona (Sant Hipòlit de Voltregà), el Teatre Eliseu (Roda de Ter) i la Sala La Canal (Tona), arriba a l'efemèride amb una programació professional amb caràcter propi.

La setena temporada va començar el passat 15 d'octubre amb un espectacle a cada sala: Gemma Humet a Sant Hipòlit de Voltregà, Pere Hosta a Roda de Ter i Nuri Total a Tona. I no s'acaba aquí. Hi haurà els concerts de Feliu Ventura o Joan Colomo, i els espectacles La Bella Tour, L'inventor d'il·lusions o La Motxilla de l'Ada, entre altres. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

La iniciativa va néixer el 2016, amb l'objectiu d'apostar pel territori i gestionar de forma conjunta continguts culturals. En formen part els serveis de cultura de diferents ajuntaments.

Durant les sis temporades s'han presentat més de 150 espectacles d'una desena de gèneres teatrals. S'ha arribat als 12.000 assistents entre els tres equipaments.