Aquests són els centres cívics de Sabadell oberts aquest agost

Una desena, la meitat dels quals estaran oberts matí i tarda

El Centre Cívic de Sant Oleguer.
El Centre Cívic de Sant Oleguer. | Ajuntament de Sabadell
A.H.
25 de juliol del 2021
A una setmana de l'arribada de l'agost, l'Ajuntament de Sabadell ha informat dels centres cívics que romandran oberts al llarg d'aquest mes per aquells veïns que es quedin a la ciutat o vulguin seguir amb les activitats dirigides que s'hi organitzen. En total tindran les portes obertes deu dels 12

Es tracten dels de Can Puiggener, Ca n’Oriac, Can Rull, la Concòrdia, la Creu de Barberà, Sant Oleguer, la Creu Alta, Can Deu i Can Llong. A més, del del Poblenou, però perquè funciona com a consultori.

D'aquesta desena, la meitat, Can Puiggener, Ca n’Oriac, Can Deu, Can Rull i la Creu de Barberà, que són els llocs que acullen el servei d’Espai Jove, estaran oberts matí i tarda: de 9 a 14 hores i de 15.30 a 20.30 hores. Al matí només hi haurà els de Sant Oleguer i la Creu Alta (Cal Balsach). I a la tarda, Can Llong i la Concòrdia. Pel que fa al del Poblenou obrirà al matí, amb un horari específic: dilluns, dimecres i divendres de 8.30 a 13.30 hores i dimarts i dijous, de 10.30 a 13.30 hores.

Per tal de garantir el servei els 31 dies d'agost, el consistori ha contractat 15 persones, procedents de la borsa de subalterns, una xifra semblant a la de l'any passat per assegura un espai d'estada i trobada a la ciutadania.