Els comuns reclamen dignificar els barris de muntanya de Sant Cugat

L'objectiu és que garantir un nivell de qualitat urbana "equiparable al conjunt de la ciutat"

Des d'En Comú Podem aposten per vetebrar una brigada especial destinada a Les Planes
Des d'En Comú Podem aposten per vetebrar una brigada especial destinada a Les Planes | Cedida
S.B.
08 de febrer del 2024
En Comú Podem portarà al pròxim ple ordinari de febrer una moció per "dignificar" els barris de muntanya de Sant Cugat. En concret, es demanarà que s'elabori un pla de xoc -dissenyat a través de la participació ciutadania- que reculli una priorització d'actuacions urgents als nuclis de La Floresta, Les Planes, Sol i Aire i Mas Fortuny.

Malgrat la complexa orografia d'aquests indrets ubicats enmig del Parc Natural de la Serra de Collserola, l'objectiu és vetllar pel garantiment d'un nivell de qualitat urbana "equiparable al conjunt de la ciutat", donant resposta de retruc a les reincidents queixes del veïnat per la falta de manteniment d'aquestes urbanitzacions en perjudici del seu benestar diari.

Així doncs, i per posar remei de forma eficient a aquesta manca d'inversió, també es proposa la creació d'una brigada particular que tingui una base operativa a Les Planes que s'haurà de dotar amb els vehicles i recursos necessaris per executar els projectes pertinents al llarg dels propers tres anys.