Eva Parera es fa Tinder: «Absteniu-vos colauers, cupaires, ocupes i comunistes»

La candidata de Valents a Barcelona es defineix com una persona a qui li agraden les terrasses, sortir de copes i la seguretat

Eva Parera mostra el seu perfil de Tinder
Eva Parera mostra el seu perfil de Tinder | Valents
Nació
19 de maig del 2023
Actualitzat a les 19:10h

Les enquestes no pronostiquen un bon resultat a Valents a Barcelona i la seva candidata, Eva Parera, ha decidit crear-se un perfil a Tinder per intentar donar un cop d'efecte. "Absteniu-vos colauers, cupaires, ocupes i comunistes", diu la política a la descripció del seu compte a l'aplicació, que de primeres ja deixa clares quines no són les seves preferències.
 
Parera comença definint-se com "l'alcaldessa que estaves buscant" i explica que li agrada conèixer altres persones de Barcelona amb ganes de millorar la ciutat i gaudir dels carrers i parcs, "però més nets". A més, relata que li agraden les terrasses, sortir de copes i que, a parer seu, la seguretat és "innegociable". "Vols fer amb mi Barcelona gran un altre cop?", conclou Parera, recordant el seu eslògan de campanya.

"Ens va semblar una manera original de donar a conèixer Valents, una opció política fresca, nova i jove que pot connectar amb un electorat diferent", ha detallat Parera en ser preguntada per la premsa sobre l'objectiu el seu nou perfil. "Veurem com resulta, de moment està funcionant prou bé i potser em surt una cita i tot", ha bromejat.