Càritas Manresa llança una nova campanya de Cors Solidaris

Tenen un preu de dos euros i ajuden a finançar els programes d'acompanyament a persones en risc de pobresa i exclusió social

Presentació de la campanya de Cors Solidaris de Càritas Manresa
Presentació de la campanya de Cors Solidaris de Càritas Manresa | Càritas
Nació
26 de novembre del 2023
Actualitzat a les 9:50h
Càritas Manresa torna a activar la campanya dels Cors Solidaris, com cada festa de Nadal, per recaptar diners per ajudar a finançar eks projectes que porta a terme. Aquest divendres, la responsable de voluntariat de l'entitat, Imma Ubiergo, n'ha explicat els detalls sota els porxos de l'Ajuntament de Manresa.

La campanya de Cors Solidaris és possible gràcies als voluntaris que participen en els tallers de preparació dels cors, i els que contacten amb entitats i comerços que col·laboren en la seva venda.

Càritas acull les persones que es troben en situació o risc de pobresa i exclusió social, especialment les més vulnerables, acompanyant-les en el seu procés de promoció i desenvolupament integral, analitzant i incidint en les causes de la pobresa i treballant per la justícia social.

L'any 2022, l'entitat va atendre prop de mil persones des dels programes d'acollida i acompanyament social, per a persones sense llar i habitatge digne, sociolaboral i economia social i solidària, infància, adolescència i família, educació i formació d'adults, i acompanyament jurídic. La campanya dels Cors Solidaris ajuda a finançar alguns d'aquests programes. Es venen a dos euros, i es podran adquirir a una vintena d'establiments de Manresa.

Durant la presentació de la campanya, el cor Incordis ha cantat unes cançons de denúncia, molt celebrades pel públic.
Arxivat a