El Col·legi de Treball Social organitza a Manresa una xerrada sobre l'eina WSocial

A càrrec de Rosa M. Fumàs i Pascual, responsable del Pla de Transformació Digital dels Serveis Socials Bàsics a la Direcció General de Serveis Socials

El Col·legi de Treball Social farà una xerrada sobre l'eina WSocial
El Col·legi de Treball Social farà una xerrada sobre l'eina WSocial | WSocial
Nació
22 de febrer del 2024
Actualitzat a les 18:04h
La Delegació de Manresa - Catalunya Central del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya organitzarà, el proper dilluns 26 de febrer, la presentació del Pla de Transformació digital: El WSocial com a eina d'intervenció social i la funcionalitat del visor.

Durant aquesta sessió es parlarà de la necessitat d'avançar en la transformació digital dels serveis socials i s'explicarà l'arquitectura del WSocial, eina d'intervenció, i la funcionalitat del visor.

El programa d'aquesta xerrada, que començarà a 2/4 de 5 de la tarda, tindrà la presentació a càrrec d'Alícia Fernández, vicedegana de la Delegació de Manresa- Catalunya Central. El cos de l'acte serà la xerrada a càrrec de Rosa M. Fumàs i Pascual, graduada en treball social, responsable del Pla de Transformació Digital dels Serveis Socials Bàsics a la Direcció General de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya. Després s'obrirà un torn de preguntes.

La trobada es durà a terme en format híbrid, presencialment a la seu de Manresa del carrer Canonge Mulet, 2, 3-1, i a través de la plataforma en línia.