«Discreció» per resoldre l'okupació de l'oficina de CaixaBank

Un grup de persones està vivint a l'interior del local ubicat enmig de l'avinguda de Cerdanyola, darrere del Monestir de Sant Cugat

Imatge de l'oficina de CaixaBank okupada a l'avinguda Cerdanyola
Imatge de l'oficina de CaixaBank okupada a l'avinguda Cerdanyola | Sergi Baixas
04 de desembre del 2023
Actualitzat a la 13:43h
Fa setmanes que un grup de persones van okupar l'oficina bancària de CaixaBank ubicada a enmig de l'avinguda de Cerdanyola, al barri de Sant Francesc-Monestir. Davant d'aquests fets, el tinent d'alcaldia de Seguretat, Bernat Picornell, ha instat a la "discreció" per resoldre un cas que genera neguit en una de les zones més denses de Sant Cugat.

Així, el portaveu republicà ha apel·lat la "feina invisible i de formigueta" que s'està realitzant des de les institucions públiques per resoldre una realitat que està sota constant vigilància policial i que afecta molts veïns. "Ens preocupa l'impacte que aquesta situació pugui generar entre la ciutadania", ha esgrimit Picornell asseverant que l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament també hi està a sobre fent una "tasca imprescindible".

Precisament aquest diumenge a la nit, es va haver d'activar un dispositiu conjunt de Mossos d'Esquadra i Policia Local arran d'uns aldarulls que es van saldar amb una detenció per danys i amenaces i diversos vidres trencats de l'oficina.