Adrián Hernández (Cs), després de vuit hores de ple: «L'estem desnaturalitzant, convertint-lo en el més avorrit que hi ha»

El portaveu de la formació reclama solucions per evitar sessions maratonianes

El líder de Cs, Adrián Hernández
El líder de Cs, Adrián Hernández | Juanma Peláez
07 de juliol del 2021
Actualitzat a la 1:23h
Vuit hores. Aquesta ha estat la durada del ple municipal de Sabadell, corresponent al mes de juliol, el darrer de la temporada, abans de l'aturada política per les vacances d'estiu. Un temps que ha motivat, en el torn de precs i preguntes, una sentida, i compartida, reflexió del portaveu de Cs, Adrián Hernández, que ha dit que "s'està desnaturalitzant, convertint-lo en el més avorrit que hi ha"

Un missatge "per als 27", ha dit i és que, tal com ha recordat, "triguem més temps que anys enrere, quan hi havia més formacions". Hernández ha repassat la sessió, precisant que "dels primers 25 punts, excepte quatre, que no calien intervencions hem estat parlant tres hores" i, en canvi, ha continuat, els posteriors "que requerien més debat, ho hem fet sense ni interés per a nosaltres mateixos"

El líder del partit taronja ha subratllat que els plens "és una de les coses més boniques" per un regidor i ha llançat un missatge per quan es recuperin les sessions presencials. Una impressió amb la qual ha coincidit el portaveu d'ERC, Gabriel Fernàndez, que ha demanat que aquesta petició no vagi en detriment "de la participació" i "si cal, fem més plens". 

El guant llançat per Hernández, i també per Fernàndez, l'ha recollit l'alcaldessa, Marta Farrés, que ha dit que la solució passa per "parlar-ho" en Junta de Govern Local, encara que ha demanat als regidors fer intervencions "més reduïdes", especialment "quan només ens estan veient tècnics i periodistes"