Spotify Wrapped: què és i com aconseguir-lo

La plataforma de música presenta el Wrapped d'enguany amb estadístiques de tota mena personalitzades per a cada usuari i usuària

Spotify t'assignarà una personalitat musical en base als teus gustos
Spotify t'assignarà una personalitat musical en base als teus gustos | EP / Agències
Nació
29 de novembre de 2023, 17:56
Actualitzat: 17:56h
És, sens dubte, un dels moments més esperats de l'any. Spotify, una de les plataformes de reproducció de música i pòdcasts per excel·lència ja ha fet públic el Wrapped 2023, el que també es coneix com el resum musical de l'any amb estadístiques personalitzades per a casa usuari i usuària.
Entre d'altres, podràs descobrir quines són les cançons, àlbums, artistes i pòdcasts que més has escoltat aquests darrers 12 mesos. Enguany, a més a més, el Wrapped arriba amb alguna sorpresa. Si vols conèixer el teu, només has d'obrir l'app a qualsevol dispositiu -novetat d'enguany- i veuràs un avís a la pantalla principal. Clica-hi a sobre i automàticament se t'obrirà el resum.

El format és, com sempre, de presentació interactiva. A mesura que avancem les diapositives, Spotify ens va descobrint la música i els pòdcasts que més hem anat sentit al llarg dels mesos. Si en algun moment vols aturar l'interactiu, només has de mantenir el dit a sobre de la pantalla i en cada diapositiva veuràs l'opció que et permet compartir les teves estadístiques a totes les xarxes socials. 
 

Ja saps quina és la teva personalitat musical?

Com ja passava el 2022, en aquesta ocasió la plataforma també t'assignarà el que denomina una "personalitat musical", que prendrà forma a partir de la música que hagis estat escoltant. També com l'any passat, podràs consultar el teu resum sempre que vulguis al llarg de tot el 2024. Si ho vols, Spotify també ha preparat especialment per a tu una llista de reproducció amb els temes que més has fet sonar. I no pateixis, si només tens la versió gratuïta, també podràs tenir el teu Wrapped, ja que el resum no es limita exclusivament als usuaris i usuàries de la versió prèmium. 
Arxivat a