Un home se suïcida a Barcelona en ser desnonat d'un pis propietat de l'Ajuntament

S'ha suïcidat davant dels operaris, que estaven tapiant la porta de l'habitatge, segons ha avançat "El Periódico"

Una ambulància, en una imatge d'arxiu
Una ambulància, en una imatge d'arxiu | Víctor Arias
L.G.
30 de maig del 2022
Actualitzat el 31 de maig a les 9:52h
Un home s'ha suïcidat aquest dilluns a primera hora de la tarda en ser desnonat d'un pis situat en un edifici de protecció oficial, propietat de l'Ajuntament de Barcelona. Els fets, avançats per El Periódico, s'han produït al barri del Bon Pastor prop de les tres de la tarda. L'home s'ha suïcidat davant dels operaris, que estaven tapiant la porta del pis.

En concret, tot plegat ha ocorregut al número 23 del carrer de Séquia Madriguera, en un habitatge de propietat municipal. L'home hi vivia com a ocupa i ja havia viscut un intent de desnonament que s'havia aturat i ofert 15 dies per fer una entrega de claus. Segons han explicat fonts del consistori, s'havien produït "casos reiterats de greu conflictivitat veïnal" des del 2019. L'Ajuntament també explica que a la víctima se li van oferir recursos residencials per part dels serveis socials i mai van tenir resposta per part seva.

En el moment del desnonament l'home no es trobava a l'habitatge -que estava buit-, i, per tant, els operaris han procedit a canviar els panys de les portes del pis. Posteriorment, va arribar, va accedir a l'habitatge i es va dirigir al balcó, des d'on va decidir posar fi a la seva vida.

Arxivat a