Nou embolic a Badalona: el PSC reparteix marxandatge de l'Ajuntament en campanya

Els fets han tingut lloc al barri de Llefià i l'alcalde i candidat Rubén Guijarro assegura que ha estat una "coincidència desafortunada"

Rubén Guijarro, actual alcalde de Badalona i candidat del PSC
Rubén Guijarro, actual alcalde de Badalona i candidat del PSC | Gala Espín
Nació
25 de maig del 2023
Actualitzat a les 14:50h

Nou embolic a Badalona. Si primer van ser les paraules del candidat de Junts, David Torrents, contra l'alcaldable d'ERC, Àlex Montornès; i després se li va sumar la polèmica per la botifarrada de Xavier García Albiol, ara la notícia la protagonitza el PSC. L'alcalde de Badalona i candidat socialista, Rubén Guijarro, ha visitat aquest dimecres el casal de gent gran del barri de Llefià, on ha repartit propaganda electoral a les àvies participants del curs de ioga.

Però segons ha pogut saber l'ACN, durant l'acció, l'ha acompanyat la regidora de Gent Gran i membre de la candidatura socialista, Araceli Cruz, que de la mà de Guijarro ha repartit també marxandatge de l'Ajuntament. Es tracta d'una llibreta i un bolígraf amb la imatge del consistori on, curiosament, ha desaparegut el color blau corporatiu pel vermell. Guijarro s'excusa i diu que ha estat una "coincidència desafortunada" d'una acció del partit i una altra de la regidoria, que en cap cas haurien estat coordinades.

En unes imatges enregistrades durant la visita de Guijarro, a les que ha tingut accés l'ACN, es veu com l'alcalde i candidat socialista saluda les àvies del casal i els reparteix una bossa de propaganda electoral. Al seu costat es veu en tot moment la també candidata i regidora Araceli Cruz, que reparteix llibretes de l'Ajuntament. De fet, també Guijarro n'ha repartit algunes entre les assistents.