El jutge imputa Jorge Vilda pel cas Rubiales

El magistrat també cita a declarar com a investigats Albert Luque i Rubén Rivera

Jorge Vilda, en una imatge d'arxiu
Jorge Vilda, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Nació
27 de setembre del 2023
Actualitzat a la 13:14h

El jutge de l'Audiència Nacional (AN) encarregat del cas RubialesFrancisco de Jorge, ha cridat a declarar com a imputat l'exseleccionador espanyol femení, Jorge Vilda, així com l'encara director de la secció, Albert Luque; i el responsable de màrqueting, Rubén Rivera. Els dos darrers ja estaven citats com testimonis, però el magistrat ha modificat el seu estatus aquest dimecres.

També va imposar a l'expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) una ordre d'allunyament de 200 metres sobre la jugadora de la selecció Jennifer Hermoso, a més de la prohibició de comunicar-se amb ella. Tanmateix, el jutge va rebutjar les compareixences cada 15 dies que va demanar la Fiscalia i l'embargament preventiu de béns que va sol·licitar l'advocada d'Hermoso. 

A més a més, el magistrat va requerir al diari El País el vídeo de la celebració al vestidor que té penjat a internet i al diari AS, el dels moments del petó i qualsevol altre relacionat amb els fets. Per la seva banda, l'instructor va sol·licitar a La Vanguardiael vídeo de la celebració a l'autobús de la selecció espanyola de futbol.

Arxivat a