Tanquen un restaurant de moda a Barcelona per un sopar exclusiu de setze directius de Huawei

Els congressistes del Mobile omplen sales d'oci, discoteques, locals i bars de tota la capital catalana

El restaurant Jacqueline's, en imatge d'arxiu
El restaurant Jacqueline's, en imatge d'arxiu | Jacqueline's
Nació
27 de febrer del 2024
Actualitzat a les 14:04h
La nit a Barcelona, un any més, té un clar protagonista: els visitants del Mobile World Congress. L'esdeveniment de telefonia mòbil que se celebra a l'enorme recinte de la Fira de Barcelona a l'Hospitalet de Llobregat fins dijous aglutina desenes de milers de persones que, una vegada finalitzada la jornada entre novetats d'intel·ligència artificial, dispositius o tecnologia, busquen espais d'oci per tota la capital Barcelona. Segons explica El Periódico, molts locals han estat clars exemples d'ocupació per membres del MWC, però un d'ells destaca entre els altres.

El restaurant Jacqueline's, un dels més de moda de Barcelona -situat al carrer Enric Granados- va tancar les seves portes aquest dilluns a la nit per a un sopar exclusiu al qual només podien accedir setze persones. En concret, els setze directius de Huawei, una de les grans firmes de telefonia mòbil que aterren al MWC aquests dies, que van aconseguir que la sala fos seva per a tots ells durant la nit.

Segons relaten, va ser un sopar de negoci sense cap festa posterior -el Jacqueline's, tal com marquen des de l'establiment, tanca a les tres de la matinada cada dia que obren-, però sense reparar en cap mena de despesa a l'hora de consumir. Altres locals de la capital catalana, com el Sutton, Shôko o Velissima van viure situacions similars, relaten des del diari barceloní.

Arxivat a