Un Barça embravit liquida el somni del Betis

Els blaugranes sumen una nova victòria (4-0) i mantenen el marge d'onze punts del Madrid

Lewandowski i Koundé, celebrant el segon gol
Lewandowski i Koundé, celebrant el segon gol | F.C. Barcelona
29 d'abril del 2023
Actualitzat a les 23:21h
Després de caure contra el Rayo Vallecano en la jornada intersetmanal, aquesta nit els blaugranes han recuperat els ànims contra el Betis (4-0). Des d'un xop Spotify Camp Nou, el Barça s'ha imposat als verdiblancs, que buscaven àvidament una victòria per apropar-se a la quarta plaça de la classificació, sobrepassant el Villarreal i la Real Sociedad, i així poder disputar la pròxima edició de la Champions League.

El primer gol ha arribat ben aviat, quan en el minut 14' de partit, un magnífic centre de Raphina des de fora de l'àrea ha estat contundentment rematat de cap per Christensen. El primer gol del jugador danès vestint la samarreta culer que, justament avui, tornava a trepitjar el camp després de sortir d'una lesió al bessó esquerre que l'ha mantingut apartat de la gespa durant les últimes quatre setmanes.

El segon gol ha arribat 20 minuts després de la mà de Lewandowski, amb una pilota ràpida servida de luxe per Koundé. Tres minuts després, n'arribaria el tercer amb un increïble xut de Raphinha -que per uns instants ha estat anul·lat, tot i que finalment el VAR l'ha acabat donant per bo-. El quart gol ja ha arribat al final de la segona part amb un gol en pròpia porta del Betis després d'una jugada conduïda per Ansu Fati a l'interior de l'àrea.

Durant el matx, que ha estat protagonitzat per un gran domini de joc pels del F.C. Barcelona, també s'ha viscut molta tensió visibilitzant-se especialment amb l'expulsió d'Edgar al minut 32' arran d'una doble targeta groga. També ha destacat la sonora ovació de l'estadi al veterà futbolista gadità Joaquín, que ha marxat lesionat, que s'ha acomiadat del seu darrer partit al Camp Nou després d'anunciar que enguany penjaria les botes.

Amb aquesta victòria, els de Xavi Hernández aconsegueixen mantenir l'avantatge d'11 punts respecte al Reial Madrid, després que els blancs també caiguessin aquest dimarts contra el Girona, amb la victòria d'aquesta tarda davant l'Almeria (4-2). El Barça ja es veu guanyador de la lliga.