Actes de la Diada 2023: aquesta és la guia de l'Onze de Setembre a Barcelona

La manifestació independentista protagonitza les activitats a la capital catalana, juntament amb l'ofrena a Rafael Casanova, l'acte del Govern i la Festa de la Llibertat

Manifestació independentista de la Diada 2022
Manifestació independentista de la Diada 2022 | Adrià Costa
Lluís Girona
10 de setembre del 2023
Actualitzat el 11 de setembre a les 9:24h
La Diada d'aquest any, marcada per les negociacions per a la investidura de PedroSánchez, tornarà a tenir la manifestació independentista com un bon termòmetre del moment en el qual es troba el moviment. La concentració serà a Barcelona i forma part d'una sèrie d'actes que marcaran l'Onze de Setembre amb la capital catalana com a gran protagonista. Repassem a continuació quines són les activitats més destacades.
 

Vigília al Fossar de les Moreres

A la vigília de l'Onze de Setembre, a tocar de la mitjanit, hi haurà la tradicional concentració al Fossar de les Moreres. Es tracta d'un punt emblemàtic de l'independentisme en record als caiguts durant el setge de Barcelona de l'any 1714 en el marc de la guerra de successió espanyola. L'espai sempre deixa alguna escena curiosa, com l'any passat, quan el mateix 11-S es van cremar les banderes d'Espanya i de França.