El 30è Festival Internacional Blues de Cerdanyola homenatja el guitarrista Amadeu Cases

Una trentena de concerts entre l'1 i el 10 d'octubre

imatge d'arxiu d'una edició passada del certamen
imatge d'arxiu d'una edició passada del certamen | Festival de Blues de Cerdanyola
A.H.
25 de setembre del 2021
El 30è Festival Internacional Blues de Cerdanyola proposa, que se celebra de l'1 al 1o d'octubre, homenatjarà al guitarrista Amadeu Cases. Serà en un concert, on hi serà la seva filla, Erxart Casas, al capdavant dels seus músics i que tindrà lloc el dia 7, amb totes les entrades ja exhaurides.

A més, el cartell per aquesta edició compta amb una trentena d'actuacions de Dough MacLeod, Errol Linton, Izo Fitzroy, Band of Friends, Noa & The Hell Drinkers, els Mambo Jambo Arkestra, Samantha Martin & Delta Sugar, Edgar Blues Trio, Kid Carlos Band, Flamingo Tours, 24 Pesos, Zalomon Grass, Kid Carlos Band, Carlos Navarrete Quartet, Pere Miró & Marc Ferrer Trio, Los Deltonos i Gaby Jogeix.

Els espectacles es repartiran, principalment, entre les masies de Can Fatjó i Cordelles, Can Serraparera i el Mercat de Fontetes. A més, hi haurà l'organització d'actes més petits, la companyia Martingala presentarà Històries del Mississipí el dia 3 i el 5 Santi Rovira l'hora del conte especial blues amb Petit Blues.

Pel que fa als llibres es presentarà Cerdanyola ciutat del blues, de Joan Vizcarra i Juan Antonio Hidalgo el 30 de setembre i el 7 d’octubre serà el torn d'Aires de Tormenta, de Manuel Poy.