Sánchez es fa el «perro» i Feijóo pateix a TVE

«El candidat socialista va participar a 'La Pija y la Quinqui', una conversa amb molta xorrada i poc gruix, que retrata els interessos reals de la societat»

Pedro Sánchez amb els presentadors del pòdcast «La Pija y la Quinqui»
Pedro Sánchez amb els presentadors del pòdcast «La Pija y la Quinqui» | Twitter
17 de juliol del 2023
Actualitzat a les 12:38h

Pedro Sánchez ha protagonitzat l'entrevista del cap de setmana participant en el pòdcast "La Pija y la Quinqui", liderat per dos joves de poc més de vint anys. Una conversa que, per cert, es va gravar abans del cara a cara amb Núñez Feijóo, a Atresmedia. El socialista es va deixar anar més que mai, en un clar intent d’esgarrapar vots entre el públic jove que pot ser clau per mantenir-lo al govern.

Una conversa on, bromes a banda, gairebé no va parlar de política. Que si música, mems, marxandatge, menjar… Un dels moments més destacats va ser quan va fer al·lusió al sobrenom que li va posar la dreta de Perro Sanxe. "M’encanta el mem que diu: 'Más sabe Perro Sanxe por perro que por Sanxe'", va espetar.
 
En definitiva, molta xorrada i poc gruix. Un símptoma que exemplifica la deriva dels temps que corren. De fet, els joves presentadors van reconèixer que s’informaven a través de Twitter.

A can PP, Núñez Feijóo ha començat la setmana amb una tensa entrevista al matinal de La 1, on se les ha tingut amb la presentadora basca Silvia Intxaurrondo. El líder de la dreta ha estat corregit en directe quan ha assegurat que el seu partit sempre havia revalorat les pensions d’acord amb l’IPC. “No és correcte! No ho van fer ni el 2012, ni el 2013 ni el 2016”, ha assegurat la de TVE.

“No sé d’on ho treu això. Revisi les seves dades”, ha insistit Feijóo, visiblement molest. “Les meves dades són correctes. Bé, doncs si estic equivocat li demano disculpes i si no espero que ho diguin”. Una fermesa que molts espectadors han aplaudit però també lamentat: “Si guanya la dreta, la faran fora”.
 
En l’àmbit català, la setmana ha començat amb una entrevista al candidat de l’espai CiU-PDECat, Roger Montañola, a Els Matins d’Ariadna Oltra a TV3 on ha reivindicat el “peix al cove” de Pujol. “Què fan els bascos? Passi per caixa. Què fem els catalans? Fem tuits”, ha dit en clara al·lusió a la candidata de Junts, Míriam Nogueras.