S'inaugura l'exposició «Bestiari», del valencià Adrià Miko, a MoMa Espai Cultural

La mostra és un recull de les últimes peces de l'artista, que amb un llenguatge fresc, colorista i de traços solts evoca la bellesa de la vida indòmita, amb vitalitat i exuberància

«Bestiari», del valencià Adrià Miko, es podrà visitar fins al 30 d'abril
«Bestiari», del valencià Adrià Miko, es podrà visitar fins al 30 d'abril | MoMa
Nació
15 de març del 2024
Actualitzat a la 13:47h
Aquest dissabte, coincidint amb la inauguració de MoMa Espai Cultural al passatge Ginjoler de Manresa, el centre inaugurarà la seva segona exposició, Bestiari, de l'artista valencià Adrià Miko. La mostra es podrà visitar fins al dimarts 30 d'abril, de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 15.30 a les 20 h.

Jugar, caçar, rugir…, les bèsties d'Adrià Miko (València, 1994) semblen no cabre dins dels seus llenços, com si ens volguessin dir alguna cosa, com si estiguessin asfixiades dins dels seus propis hàbitats. Potser a causa del canvi climàtic, la desforestació i la pèrdua dels grans espais verges del planeta, que no fa res més que posar en risc la seva existència. Potser ens miren directament, desafiant-nos, mirant-nos als ulls per fer-nos reflexionar sobre el nostre paper a la seva realitat.

L'exposició Bestiari és un recull de les últimes peces de l'artista, que amb un llenguatge fresc, colorista i de traços solts ens evoca la bellesa de la vida indòmita, amb vitalitat i exuberància. Una mirada a una vida assilvestrada, que ens és llunyana i distant.
 

Horari i visites guiades

L'exposició és de lliure accés i es podrà visitar de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de les 15.30 a les 20 h. En cas de voler concertar una visita guiada a l'exposició, caldrà contactar amb l'espai enviant un correu electrònic a [email protected].
 

Inauguració de MoMa Espai Cultural

Dissabte s'inaugurarà el projecte amb una celebració que començarà a les 5 de la tarda i s'allargarà fins a les 8 del vespre. L'acte consistirà en unes portes obertes de l'espai, una explicació detallada del projecte, i comptarà amb la participació d'alguns dels professors de la programació de tallers de primavera i una visita guiada a l'exposició Bestiari, de l'artista valencià Adrià Miko. Finalment, també s'oferirà un refrigeri als participants, que anirà acompanyat de música per acabar la jornada.