13
de juliol
de
2020, 18:49
Actualitzat:
18:51h
Durant aquest mes de juliol, a les instal·lacions del Club Tennis Manresa (CTM), obrirà portes un nou concepte d'espai gastronòmic i social després que la seva Junta Directiva hagi arribat a un acord amb l'emprenedor manresà Nicolás Gutiérrez.
L'objectiu comú segons Anjo Valentí, president del CTM, “és que el restaurant ofereixi un servei de producte de proximitat, d'oferta gastronòmica per a tothom adaptada a les noves tendències, i esdevenir un punt de trobada social de referència de Manresa i de la comarca, gràcies a l'entorn natural del nostre club”.
“No cal dir que avui, més que mai, és un repte endegar un nou projecte d'hostaleria com aquest en moments d'incertesa com els que estem patint, però per sobre de tot cal tirar endavant i entomar-ho amb esforç, seguretat, professionalitat, i il·lusió”, ha refermat el nou gestor del restaurant, Nicolás Gutiérrez.
L'objectiu comú segons Anjo Valentí, president del CTM, “és que el restaurant ofereixi un servei de producte de proximitat, d'oferta gastronòmica per a tothom adaptada a les noves tendències, i esdevenir un punt de trobada social de referència de Manresa i de la comarca, gràcies a l'entorn natural del nostre club”.
“No cal dir que avui, més que mai, és un repte endegar un nou projecte d'hostaleria com aquest en moments d'incertesa com els que estem patint, però per sobre de tot cal tirar endavant i entomar-ho amb esforç, seguretat, professionalitat, i il·lusió”, ha refermat el nou gestor del restaurant, Nicolás Gutiérrez.