Esperanza Aguirre se suma a la manifestació espanyolista a la seu del PSOE a Madrid

L'expresidenta ha arengat els participants en el segon dia seguit de mobilitzacions contra els pactes socialistes amb l'independentisme i ha demanat tallar el trànsit al voltant de Ferraz

Esperanza Aguirre, en una imatge d'arxiu
Esperanza Aguirre, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Nació
04 de novembre del 2023
Actualitzat a les 20:56h
Un grup de manifestants contraris a l'amnistia de les persones amb causes vinculades al procés independentista s'han concentrat aquest dissabte al vespre davant de la seu del PSOE, a Madrid, per expressar el seu rebuig a aquesta llei i als pactes que els socialistes estan tancant amb l'independentisme per aconseguir investir Pedro Sánchez president del govern espanyol.

Divendres a la nit ja hi va haver una protesta similar, però a la d'aquest dissabte s'hi ha sumat l'expresidenta de la Comunitat de Madrid EsperanzaAguirre, que ha animat els manifestants a tallar el carrer al trànsit. ERC i el PSOE van tancar dijous l'acord per investir el líder dels socialistes, que ara se centren a negociar amb Junts.
 
La posada en marxa d'una segona taula de diàleg, els detalls del traspàs de Rodalies i l'extensió de la condonació del deute del FLA a totes les autonomies de règim comú marquen una entesa entre socialistes i republicans que traça una aliança estructural a l'Estat. Mentrestant, l'última carpeta que queda per tancar abans de la investidura de Sánchez és l'aval de Carles Puigdemont.