Concerts de Nadal 2023 a Barcelona

La capital catalana acull els concerts més emblemàtics de les festes nadalenques: Nadal, Sant Esteve i Cap d'Any se celebren amb música clàssica

Pla general del Palau de la Música durant un concert de Sant Esteve
Pla general del Palau de la Música durant un concert de Sant Esteve | ACN
Nació
23 de desembre de 2023, 10:20
Actualitzat: 10:20h

La música juga un paper fonamental en les celebracions nadalenques. I Barcelona acull alguns dels concerts més importants durant les festes. A continuació, us detallem, un a un, els diferents concerts de música clàssica que es podran sentir aquest Nadal a la capital catalana.

Tots els concerts de Nada a Barcelona

Descobreix tota l'oferta musical d'aquest Nadal a Barcelona. Concerts per a tots els gustos i edats:

Concert de Nadal a la plaça del Rei

Un any més, l’Orfeó Català i cantaires del Cor Jove i del Cor de Noies de l’entitat se sumarà a la celebració de Nadal a la ciutat amb un concert que tindrà lloc a la plaça del Rei el 4 de gener. Es tracta d’una oportunitat única per escoltar les nadales tradicionals que cantaran els membres de l’entitat.

Concert de Nadal al Palau de la Música

El concert de Nadal d'enguany serà el d'El Trencanous de Chaikovski, amb l'Orquestra Simfònica del Vallès. Es farà al Palau de la Música el dia 25 de desembre a les set de la tarda, amb Rubén Gimeno a la direcció. Les entrades tindran un cost entre 32 i 55 euros, amb descomptes disponibles per als menors de 35 anys.

Concert de Sant Esteve de l'Orfeó Català

L'Orfeó Català és, un any més, l'encarregat del concert de Sant Esteve que es farà al Palau de la Música Catalana. Dues hores de música en directe oferta pels diferents cors que componen l'Orfeó, des dels més petits, el Cor dels Petits, el Cor Major Gran i el Cor de Càmara del Palau. Enguany es reivindicarà la importància de la tradició de les nadales en la cultura catalana. Quan? Dimarts 26 de desembre a les 19 hores, amb entrades entre els 20 i els 75 euros.

Concert de Cap d'Any al Liceu

Els amants de la música clàssica tenen al Gran Teatre del Liceu una cita important l'1 de gener. Poden inaugurar l'any nou assistint al gran concert de Johann Strauss d'Any Nou. El Teatre ofereix dues dates per gaudir del concert: el dia de Sant Esteve, 26 de desembre, a les sis de la tarda, o l'1 de gener a les sis de la tarda. Les entrades van dels 40 als 95 euros.

Concert de Cap d'Any al Palau de la Música

El Palau de la Música també ha anunciat la seva proposta d'Any Nou. L'Orquestra Simfònica del Vallès oferirà tres concerts per celebrar l'arribada del nou any a Barcelona a la casa de la música de la ciutat. Seran el 31 de desembre a les 12 del migdia, l'1 i el 6 de gener, tots dos a les nou del vespre. El Palau també ofereix els valsos de la família Straus els dies 2 i 3 de gener a les 18 hores.