Aquest és el músic terrassenc de l'any 2020

Miqui Giménez ja va ser escollit capgròs de l'any 1997 i com a Terrassenc de l'any 2018

Miqui Giménez es conegut per protagonitzar espectacles infantils.
Miqui Giménez es conegut per protagonitzar espectacles infantils. | Enfoc Musical
Redacció
01 de desembre de 2020, 20:00
Actualitzat: 03 de desembre, 18:09h
Miqui Giménez és el nou Músic de l'Any 2020 a Terrassa. L'organització del premi anual, a càrrec d'Enfoc Musical, l'ha escollit per la seva "trajectòria com a músic implicat activament en iniciatives de caràcter popular i de divulgació musical a la nostra ciutat". Giménez destaca com a membre dels Ministrils del Raval i per dur a terme espectacles infantils i familiars.

També ha estat dinamitzador d'activitats culturals i lúdiques, organitzant actualment la Setmana de Jocs de Carrer Terrassa o participant en esdeveniments diversos de
Cultura Popular (Ball de Reis de Terrassa, ball de Serrallonga...). Actualment compagina la seva feina com a mestre d'educació infantil amb la seva faceta de cantautor, amb discs com "Canta-me'n una, canta-me'n dues". També és autor del llibre "Quina Canya, joguinetes".

El 2018, Giménez va ser nomenat com a Terrassenc de l'any 2018, i el 1997 va ser escollit com a capgròs de l'any pel Casinet de l'Espardenya. L'acte de lliurament d'aquest nou reconeixement serà el pròxim 21 de juny de 2021, coincidint amb el Dia internacional de la Música, amb la presència del consistori i representants de diferents entitats culturals i musicals de la ciutat.

Els anteriors guardonats del músic de l'any a Terrassa han estat Josep Freixas el 2014, Lydia Campà el 2015, Miquel Farré el 2016 i Josep Maria Farràs el 2017, José Ávalos el 2018 i Joan Casals el 2019, a qui dies enrere se li va lliurar el guardó, cerimònia endarrerida per la situació sociosanitària.