Troben un jove mort a la sortida d'una discoteca del Paral·lel

Els Mossos d'Esquadra investiguen el succés, ocorregut al voltant de les sis d'aquesta matinada

Quan les dotacions d'emergències han arribat al lloc dels fets, l'home ja era mort.
Quan les dotacions d'emergències han arribat al lloc dels fets, l'home ja era mort. | Cedida
NacióDigital
30 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 12:45h
Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un jove la matinada d'aquest dissabte a l'avinguda del Paral·lel de Barcelona, segons ha informat el cos català en un comunicat. Cap a les 6:00 del matí, els agents han rebut l'avís que hi havia un home ferit prop de les Drassanes, que ja ha estat trobat mort quan les dotacions policials i d'emergències han arribat al lloc dels fets.
  Fonts municipals han informat a l'ACN que els fets s'han produït davant de la discoteca Brisas del Caribe. La Divisió de Recerca Criminal (DIC) de la Regió Metropolitana de Barcelona ha obert una investigació per esclarir les causes de la mort i identificar i localitzar el presumpte autor, que se sospita que és un ciutadà estranger que té antecedents penals.

L'abril passat una baralla davant aquesta mateixa discoteca va acabar amb quatre ferits per arma blanca. Dies després, una macrooperació policial va localitzar armes blanques i drogues a l'establiment. D'altra banda, segons han informat fonts municipals, el districte de Sants-Montjuïc fa mesos que persegueix els incompliments del local d'oci en l'àmbit del règim d'activitats, però l'Ajuntament de Barcelona no té competències per tancar-la per raons de seguretat. Per això, el districte està col·laborant amb els Mossos.

 
Arxivat a