04
de gener
de
2023
Actualitzat:
06
de setembre,
12:54h
La truita és un dels plats estrella de la nostra cuina. És una opció ràpida i ben bona per un dia amb pressa o també un bon plat per combinar i fer exquisideses amb altres aliments. Karlos Arguiñano és també un enamorat i un expert de les truites, com ha demostrat en altres ocasions en què ha explicat la regla del "6-3-1" per fer-la perfecta.
Ara, ha cuinat la recepta de truita que va descobrir en un restaurant català i que li va encantar. En un dels seus últims programes, ha preparat una truita de ceba caramel·litzada que va descobrir al restaurant barceloní Al Kostat. Amb només ous, cebes, oli i sal, Arguiñano ha cuinat un plat senzill i ràpid.
El xef basc també ha explicat sobre aquest restaurant català que qui hi vagi s'endurà una gran sorpresa i ha detallat que el cap de cuina, Jordi Vilà, té al seu darrere un equip "jove i fantàstic". El restaurant Al Kostat es defineix per una "cuina quotidiana i senzilla", vinculada especialment amb la gastronomia catalana i de Barcelona. Aquesta truita és un dels entrants de la carta, que compta amb plats de carn, peix o arròs entre altres.
Ara, ha cuinat la recepta de truita que va descobrir en un restaurant català i que li va encantar. En un dels seus últims programes, ha preparat una truita de ceba caramel·litzada que va descobrir al restaurant barceloní Al Kostat. Amb només ous, cebes, oli i sal, Arguiñano ha cuinat un plat senzill i ràpid.
El xef basc també ha explicat sobre aquest restaurant català que qui hi vagi s'endurà una gran sorpresa i ha detallat que el cap de cuina, Jordi Vilà, té al seu darrere un equip "jove i fantàstic". El restaurant Al Kostat es defineix per una "cuina quotidiana i senzilla", vinculada especialment amb la gastronomia catalana i de Barcelona. Aquesta truita és un dels entrants de la carta, que compta amb plats de carn, peix o arròs entre altres.