24
de juny
de
2023, 17:24
Actualitzat:
17:34h
Un total de 58 alumnes de 5è i 6è de Primària del territori han posat el punt final al Consell d'Infants del Bages d'aquest curs 2022-2023 amb una sessió a Sallent en què han acabat d'elaborar la Guia de bones pràctiques per reduir el malbaratament d'aliments. La consellera d'Educació del Consell Comarcal del Bages, Sílvia Tardà, ha apuntat que "el document és la culminació de la feina feta aquest curs en què s'han aportat idees, reflexions i aportacions per promoure una cultura de respecte cap als aliments i el medi ambient". Tardà ha assenyalat "la importància d'una feina feta en què s'han recollit accions que es poden posar en pràctica en el dia a dia dels infants".
El tercer plenari del curs, que s'ha celebrat a Sallent, ha comptat amb alumnat dels municipis d'Artés, Avinyó, Navàs, el Pont de Vilomara, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet i Sallent. En el marc de la trobada, els nens i nenes també han participat en una gimcana amb activitats divulgatives per reduir el malbaratament alimentari.
El tercer plenari del curs, que s'ha celebrat a Sallent, ha comptat amb alumnat dels municipis d'Artés, Avinyó, Navàs, el Pont de Vilomara, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet i Sallent. En el marc de la trobada, els nens i nenes també han participat en una gimcana amb activitats divulgatives per reduir el malbaratament alimentari.