Carlota Bruna: l'ecologisme del segle XXI a Instagram

«L'objectiu del meu discurs és intentar donar a conéixer les preocupacions que tenim les noves generacions davant la crisi climàtica»

Bruna, en dues de les seves publicacions a Instagram
Bruna, en dues de les seves publicacions a Instagram | @CarlotaBruna
NacióDigital
07 de desembre del 2022
Actualitzat el 16 de gener del 2023 a les 17:04h

El món dels influencers d'Instagram no està acostumat a una creadora de contingut amb l'estil de Carlota Bruna. És una naturalista del segle XXI: amb només 25 anys, la catalana promou l'ecologisme, l'alimentació responsable, la sostenibilitat i la protecció del medi ambient i la fauna animal a través d'un objectiu, la consciència individual. Centenars de milers de persones la segueixen al seu compte d'Instagram, des d'on promou una vida saludable, amb una mínima petjada al planeta i la implicació en campanyes polèmiques.
 


No va dubtar ni un segon a dir la seva sobre la caça furtiva, l'ampliació de l'aeroport del Prat o en fer crítica contra certes marques d'alimentació que fan servir ingredients nocius. Viatgera incansable, a través dels seus vídeos nodreix la seva audiència de consciència i coneixement de primera mà de les problemàtiques al voltant de la natura i el medi ambient. Creadora i promotora de l'empresa Macaranda, està ben relacionada amb la creació de contingut influencer d'àmbit català i estatal.

Qui és Carlota Bruna?

Nom complet: Carlota Bruna
Edat: Nascuda a Barcelona el 1997
Plataformes: Instagram| YouTube 
Temàtiques: Ecologisme | Alimentació responsable | Sostenibilitat

Obres paral·leles
- Creadora de Macaranda, compte de divulgació sobre alimentació saludable per assegurar la sostenibilitat ambiental a la Terra a través de la divulgació i acció comunitària (link)
- Col·laboradora i storyteller de National Geographic (link)
- Campanya per promoure una llei europea contra la criança de pops en granges marines (link)
- Ambaixadora del Pacte Climàtic de la Unió Europea #EUClimatePact

Contingut: