Piqué tanca la crisi a la Kings League: «Soc el president i puc fer el que vulgui»

El creador de la competició esquivava la polèmica en un enfrontament u contra u que es va haver de repetir per un error de l'àrbitre, però finalment va donar la cara

Gerard Piqué, acompanyat de Gerard Romero, Oriol Querol i Spursito a l'«After Kings»
Gerard Piqué, acompanyat de Gerard Romero, Oriol Querol i Spursito a l'«After Kings» | Kings League
Lluís Girona
21 de febrer del 2023
Actualitzat a la 13:57h
La Kings League ha viscut aquest cap de setmana la seva setmana més complicada. Les tensions van saltar pels aires després d'un enfrontament u contra u enmig del partit entre el Rayo de Barcelona -equip de Spursito- i Aniquiladores FC -equip de Juan Guarnizo-. I Gerard Piqué, que primer va esquivar la polèmica, ha respost aquest dilluns a la nit a l'After Kings, el programa que s'emet a Twitch després de cada jornada.

I el creador i president de la competició va explotar. Lluny del context de bromes habitual que caracteritzen aquest programa, Piqué va ser clar: "Soc el president i puc fer el que vulgui; si ordeno repetir el partit, ho puc fer", a la vegada que també va esbroncar els presidents de tots els equips i creadors de contingut, apuntant que són uns "malcriats" i que no saben comportar-se.

El comitè de competició de la lliga, en la definida com a reunió "més llarga i important", també ha pres mesures per evitar una nova polèmica en un enfrontament u contra u. Els canvis en el sistema, que s'aplicaran a partir de la pròxima jornada i que poden modificar-se si no donen el resultat esperat, els va explicar durant el mateix programa el CEO de la lliga, Oriol Querol.
 

Per què es va produir la polèmica?

Què va passar? Era gairebé la final de la primera part del partit entre el Rayo de Barcelona -equip de Spursito- i Aniquiladores FC -equip de JuanGuarnizo- quan la carta especial de la lliga va establir un enfrontament u contra u. És a dir, un jugador de cada equip sobre el terreny de joc i la resta a la banqueta esperant durant dos minuts. Llavors, un jugador d'Aniquiladores FC va incomplir una norma: no va plantar la pilota a la línia quan havia de treure de porteria.

L'àrbitre va permetre que el futbolista incomplís la norma, però quan es va exhaurir el temps, el Rayo de Barcelona va protestar de forma clara, fins i tot amb el president Spursito saltant al terreny de joc i demanant explicacions a Piqué. L'exjugador del Barça, enmig d'una picabaralla entre representants dels dos equips, va ordenar repetir l'u contra u, que aquest cop sí que va complir les normes.