Gir radical: els llibres més venuts de Sant Jordi van ser Xavier Bosch i Sala i Martín

Un error al recompte del Gremi de Llibreters remou les llistes d'èxits en vendes de la diada massiva del passat 23 d'abril

Xavier Bosch, l'autor més venut per Sant Jordi
Xavier Bosch, l'autor més venut per Sant Jordi | Adrià Costa
Nació
01 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:38h
No, els llibres més venuts per Sant Jordi no van ser els de Gemma Ruiz i La Sotana, tal com va anunciar el Gremi de Llibreters el passat 23 d'abril al vespre. Les dades de vendes recollides per Librired, que és la plataforma per controlar les vendes de llibres a l'Estat creada per la Confederació Espanyola de Gremis i Associacions de Llibreters, la Cambra del Llibre de Catalunya i el govern espanyol, detallen que els més venuts van ser Xavier Bosch i Xavier Sala i Martín.

Concretament, els títols més venuts van ser 32 de març, en la categoria de ficció, i De la sabana a Mart, de no-ficció. Bosch va ser també el llibre més venut de tot el Sant Jordi, amb 13.300 exemplars, 500 vendes més que Les nostres mares de Gemma Ruiz.

En el cas de la no-ficció, el canvi és encara més gran. El llibre de La Sotana se situa en tercera posició amb una mica més de 7.500 exemplars venuts, per darrere de Crims: pecats capitals de Carles Porta (10.600). El primer de la llista és el nou de l'economista Sala i Martín, que va vendre més d'11.100 exemplars.
Arxivat a