Feijóo encara «no descarta» Alejandro Fernández com a candidat

El PP mostra les declaracions de Marta Rovira sobre les converses amb el PSOE sobre el "referèndum" com a mostra que el procés està sent "reactivat" per Sánchez

Borja Sémper, aquest dilluns.
Borja Sémper, aquest dilluns. | Europa Press
25 de març del 2024
Actualitzat el 16 d'abril a les 11:36h


El Partit Popular "no descarta" Alejandro Fernández com a cap de llista a les eleccions catalanes però vol conèixer "l'opinió dels companys del PP de Catalunya" sobre la candidatura, una opinió que influirà en la decisió final. Ho ha dit el portaveu de la direcció, Borja Sémper, qui ha mostrat satisfacció per les "perspectives electorals" dels populars el 12-M. S'ha mostrat convençut que aquests dies rebran "bones opinions sobre molta gent" per part dels populars catalans.

El portaveu del PP ha reiterat el rebuig a la llei d'amnistia, que no serà suficient per satisfer les ànsies de l'independentisme, que és "insaciable". Sémper ha esmentat les declaracions de Marta Rovira assegurant que ja ha parlat del "referèndum" amb el PSOE, unes paraules que van ser desmentides per la direcció socialista. També s'ha referit a les paraules d'Oriol Junqueras en l'entrevista a Nació quan va dir que si calia, "tornarien a la presó". "Estem tornant al punt zero del procés, que ha estat reactivat per Pedro Sánchez", ha assenyalat el polític basc. 

El PP ha assenyalat aquest dilluns a la "trama de corrupció que assola la política espanyola i que afecta directament el PSOE". Borja Sémper ha informat que el comitè de direcció de la formació celebrat avui s'ha dedicat exclusivament a les implicacions del cas Koldo. El portaveu ha assenyalat que el PP no pensa afluixar en aquest tema i ha subratllat que la trama "embruta el nom del PSOE", considerant que Pedro Sánchez està mostrant un "silenci inacceptable"

Sémper ha assegurat que el govern espanyol està "desquiciat i ens vol arrossegar a tots pel fang", en al·lusió al cas de frau a Hisenda protagonitzat per la parella de la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, a qui no s'ha referit. informant dels qui lideraran el partit en les comissions parlamentàries: Elías Bendodo serà el portaveu a la comissió del Congrés i Luis Santamaría serà el portaveu al Senat.