Pol Gibert repeteix de número 2 a les llistes del PSC Sabadell

L'alcaldable, Marta Farrés, torna a confiar en l'actual primer tinent d'alcaldessa

Imatge d'arxiu de Pol Gibert i Marta Farrés
Imatge d'arxiu de Pol Gibert i Marta Farrés | Albert Segura
Redacció
03 de març del 2023
Actualitzat a les 17:47h
L'alcaldable del PSC Sabadell, i actual alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, ha descobert aquest divendres el número 2 que anirà les llistes electorals del partit. Tornarà a repetir, igual que als comicis de 2019, Pol Gibert, que actualment és el primer tinent d'alcalde a l'Ajuntament.

Un anunci que ha fet Farrés a través de les xarxes socials i que Gibert, també a través d'una piulada, ha destacat que “seguirem treballant per posar Sabadell en marxa durant els propers quatre anys. Lideratge, projecte i equip per fer avançar la ciutat”. Gibert també és diputat al Parlament -ho és des de 2015-,¡ i membre de l'executiva nacional dels socialistes.

Farrés ha destacat que tant ella com Gibert “portem tota una vida de militància política junts” i ha expressat que és “tot un plaer” que hagi acceptat tornar a situar-se als llocs capdavanters de la candidatura.

L'anunci de la socialista ha arribat en una setmana en què també ha explicat la incorporació al seu equip de l'exportaveu de Cs Adrián Hernández. També a través de les xarxes socials va informar de l'aterrada de l'exintegrant de la formació taronja, tot i que encara es desconeix en quina posició.