L'hoquei sobre herba del Junior FC edita un àlbum de cromos inèdit

Es tracta d'un àlbum de 75 pàgines i 450 cromos pensat pels nois i les noies de l'escola d'iniciació fins a la categoria infantil

Àlbum de cromos de hoquei del Junior FC
Àlbum de cromos de hoquei del Junior FC | Junior FC
SantCugatCreix
05 de gener de 2021, 17:00
La secció d'hoquei sobre herba del Junior FC ja té un àlbum propi de cromos, dissenyat per la mateixa entitat, amb les imatges de Marc Perellon i Anna Serrahima en la portada. Es tracta d'un àlbum de 75 pàgines i 450 cromos pensat pels nois i les noies de l'escola d'iniciació fins a la categoria infantil.

S'hi pot trobar tots els jugadors de la secció, excepte els conjunts séniors -tampoc els entrenadors- que no siguin els primers equips masculí i femení, que militen en la Divisió d'Honor. El Junior FC regala l'àlbum als jugadors –fins a la categoria infantil- i aquests poden comprar un sobre amb 8 cromos a un cost d'1 euro per sobre, a la recepció del club, que ja ha venut més de 4.000 cromos.

En aquesta col·lecció, que podria ser pionera en l'hoquei sobre herba de l'Estat espanyol, es destaquen les 3 jugadores olímpiques actuals del club, Carlota Petchamé, Gigi Oliva i Cristina Guinea, que s'ha retirat aquesta temporada 2020-2021. També hi ha l'opció de comprar un pòster de qualsevol jugador.

En declaracions a Sant Cugat Creix, Jordi Muñoz, president de la secció d'hoquei sobre herba del Junior FC, ha assenyalat que "aquesta és una iniciativa que pretén fer club i generar identitat i ambient, que els jugadors es coneguin entre ells".