02
de març
de
2015, 12:13
Actualitzat:
19:05h
Fotografia de grup dels comensals a la calçotada de Vallhonesta. Foto: CiM
Per setè any consecutiu, l'Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca ha organitzat la calçotada popular a Sant Pere de Vallhonesta. L'ermita romànica del terme santvicentí ha acollit les 150 persones que s'han desplaçat a l'indret caminant, en cotxe o pedalant, i que han gaudit d'un dia temperat i esplèndid per la celebració de la trobada.
El foc dels sarments ha escalivat 2000 calçots, que han fen les delícies dels comensals, juntament amb la botifarra, xai i cansalada viada i tot ben regat amb cava bagenc d'Artés.
El soci pastisser Ricard Berenguer hi ha posat les postres: una reproducció dels calçots plens de nata, crema i xocolata, amb cobertura de xocolata blanca i verda simulant perfectament el color de l'exquisida menja.