El guitarrista manresà Jordi Martínez publicarà el 2 de gener el senzill «Diamond Rain»

Està acompanyat de Sergi Torrabadella al baix, Núria Conangla al violoncel i, com a convidat estrella, el virtuós de la viola Andriy Viytovych

Jordi Martínez durant una actuació en directe
Jordi Martínez durant una actuació en directe | Gisèl Aslina
Redacció
30 de desembre del 2021
Actualitzat a les 9:44h
Després d'un temps de silenci discogràfic, el guitarrista manresà Jordi Martínez, llançarà el proper 2 de gener un nou senzill per a les plataformes digitals, un nou treball anomenat Diamond Rain. En un any on la pandèmia s'ha acarnissat amb el sector cultural, un alè d'esperança arriba sota la darrera producció del guitarrista de Manresa mes internacional, Jordi Martínez.

En aquesta ocasió, Martínez s'ha fet acompanyar per Sergi Torrabadella al baix, Núria Conangla al violoncel i, com a convidat estrella, el virtuós de la viola Andriy Viytovych (primer Viola de l'Opera de Londres).

El terreny predilecte i on es mou amb més comoditat el guitarrista manresà, segueix sent l'instrumental, com és el cas d'aquesta peça. Combina la contraposició d'una base molt rockera, amb pinzellades d'estils fins i tot més extrems, on el baix de Torrabadella es mou en perfecta harmonia, amb unes melodies clares i que eleven la guitarra de Martínez a un nivell de veu pròpia i personal en el seu instrument.

No és d'estranyar doncs, que per aquestes característiques, en Martínez hagi estat reconegut arreu del món i en especial als Estats Units, lloc on des de fa anys manté vincles i ha rebut elogis d'alguns dels músics i productors més icònics del continent americà, com ara el Productor Tony Visconti.

Cal destacar també les aportacions de la viola enèrgica del Mestre Viytovych, impecable tant en l'acompanyament com en els solos i la jove violoncelista Núria Conangla en una introducció èpica de la frase principal on es desenvolupa el tema.

El següent pas serà la publicació del videoclip.