05
d'octubre
de
2014, 10:08
Actualitzat:
08
d'octubre,
15:21h


Pepita Masjuan, aquest divendres al restaurant El Merlot. Foto: Adrià Costa
El Merlot és un restaurant de la ciutat de Vic, ubicat al carrer de Gurb, que va obrir les seves portes l'any 1986. Per un munt de raons, és un lloc especial però sobretot pel menjar i el tracte familiar.
Però si hi ha una particularitat que ha fet diferent aquest lloc és la seva coca amb xocolata. La mestressa, la Pepita Masjuan, la prepara a les mateixes taules davant dels sorpresos clients, a base de cops de puny.
Ara, 28 anys després, aquest local tan emblemàtic de la ciutat tancarà portes el 25 d'octubre perquè “s'ha acabat el contracte de lloguer del local i els amos no el volen renovar”, explica la popular Pepi del Merlot. Tot i l'èxit que ha tingut durant molt de temps aquest lloc, la mestressa té clar que vol descansar i que “després de 28 anys, ni pensar-hi obrir a un altre lloc”.
La Pepi assegura que, amb tots aquests anys de feina, té mil i una anècdotes per explicar però que “els moments més divertits es viuen, per exemple, durant el Mercat de Música Viva de Vic, quan ve gent més curiosa”.
El personal del Merlot valora molt positivament la feina feta tot aquest temps i tenen un últim record i molts agraïments per a tots aquells que han passat un cop o altre pel mític restaurant: “Volem donar les gràcies als nostres clients i amics per tots aquests anys”.

Pepita Masjuan, aquest divendres al restaurant El Merlot. Foto: Adrià Costa

Una parella entrant al restaurant, aquest divendres. Foto: Adrià Costa