Lluís Matas, nou portaveu de JxS: «No vinc a canviar el guió»

Entre en substitució de Lourdes Ciuró, nomenada aquesta setmana consellera de Justícia

El nou portaveu, amb els dos regidors
El nou portaveu, amb els dos regidors | Junts per Sabadell
NacióSabadell
28 de maig del 2021
El nou portaveu de Junts per Sabadell (JxS), Lluís Matas, que entra per substituir Lourdes Ciuró, que aquesta setmana ha estat nomenada consellera de Justícia en el nou executiu que presideix Pere Aragonès, ha estat taxatiu sobre la línia del partit en els dos anys que resten de mandat: "No he vingut a canviar el guió". 

Matas ha assenyalat que fins a 2023 es farà "la consolidació del que s'ha començat" amb Ciuró al capdavant de la formació. A més, ha afegit, "en soc corresponsable", ja que va ser un dels impulsors del partit a la ciutat i del seu programa electoral. Per això, ara "venim a recollir les llavors del que hem plantat". 

Ha assegurat estar "satisfet de la feina feta" durant aquest temps i ha confessat que l'ha sorprès que hagi acabat entrant com a regidor al ple -era el número 4 de la llista del partit-: "No tens previst mai a la vida" i ha dit que entoma el repte amb "il·lusió". Així mateix, ha manifestat "una doble satisfacció" aquesta setmana per la nova etapa que enceta i el càrrec de Ciuró

El regidor de JxS, Quim Carné, s'ha expressat en la mateixa línia, "una setmana d'alegries" i ha continuat, "encarem la nova etapa amb molta il·lusió" i ha agraït la tasca duta a terme per la nova consellera al capdavant de la formació.