Un detingut per un tiroteig a la Creu Alta

No hi ha hagut persones ferides

Els agents al lloc dels fets
Els agents al lloc dels fets | Juanma Peláez
Redacció
29 de març del 2023
Actualitzat el 30 de març a les 11:09h
Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Sabadell han detingut, aquest dimecres a la tarda, una persona com a presumpta responsable d'haver disparat a una altra al barri de la Creu Alta. Concretament, a la confluència dels carrers Pare Clerch i Paco Mutlló. 
 

La zona on s'ha produït el tiroteig Foto: Juanma Peláez

Diverses dotacions de la Policia Municipal Foto: Juanma Peláez


Segons han indicat fonts de la policia catalana a NacióSabadell, hi ha hagut una discussió entre dues persones, en un taller, han precisat, i un ha disparat amb l'arma. Els agents que s'han desplaçat fins al lloc l'han intervinguda

La Policia Municipal de Sabadell, que ha rebut l'avís a 16.39 hores, ha assegurat que han procedit a la detenció al carrer Vallcorba d'un home de 72 anys que "duia una arma" per amenaces amb aquesta. I han informat que no hi hagut persones ferides
 

La resta d'un projectil Foto: Juanma Peláez

Una agent recollint proves del lloc dels fets Foto: Juanma Peláez


Tot i així, algunes de les bales han impactat en vehicles que hi havia estacionats a la zona, cosa que ha motivat la presència de membres de la científica dels Mossos per recollir proves i identificar restes del projectil. Precisament, aquest cos policial s'ha fet càrrec de la investigació. 
 

Els Mossos s'enduen un dels implicats Foto: Juanma Peláez


Un testimoni, que ha assegurat haver mediat en la disputa i haver presenciat els fets, ha explicat a NacióSabadell que el detingut ha amenaçat amb "matar-lo" i, de sobte, ha tret "una pistola petita". Aleshores, ha trucat a la policia i ha marxat del lloc i, "quan s'havia allunyat una mica, l'ha tornat a treure i ha anat corrent cap ell". 

Aleshores, s'han perseguit i és quan s'ha escoltat "el primer tret que ha anat al terra", ha continuat el relat. I, posteriorment, ha marxat i, "de seguida", han arribat els cossos de seguretat.