La Generalitat aprova la modificació del conveni per les obres de l'escola La Mirada

S'adapta la vigència del conveni i el seu import a l'execució real de les obres de nova construcció

Visita als mòduls de La Mirada de Sant Cugat
Visita als mòduls de La Mirada de Sant Cugat | Educació
Redacció
21 d'abril del 2021
Actualitzat el 19 de desembre del 2023 a la 13:48h
El Govern ha aprovat adaptar el conveni de l'escola La Mirada de Sant Cugat del Vallès amb un pressupost ja aprovat de 5,2 milions d'euros a través d'un conveni amb l'Ajuntament per a construir un centre de tres línies d'infantil i primària. La resta, que està calculat al voltant de 8,4 milions extra, anirà a càrrec de l'administració local, que avançarà el cost d'entrada i assumeix la construcció. 

En aquest sentit, la Generalitat ha aprovat una addenda pel que fa a la previsió del termini d'obertura del centre educatiu per adaptar la vigència del conveni i el seu import a l'execució real de les obres de nova construcció.  Tanmateix, també s'estableix que el consistori vallesà es compromet a què les obres estiguin acabades a l'inici del curs escolar 2023-2024, enlloc del 2022-2023 que establia l'anterior conveni, aprovat el 2017.

Ara com ara, la nova escola que s'ubicarà enmig del Bosc de Volpelleres està seguint els tràmits administratius corresponents per rebre la llum verda definitiva malgrat que diverses entitats ecologistes ja han amenaçat en engegar una batalla als tribunals en cas que el projecte tiri endavant.