HBO Max ja està disponible a Catalunya

La plataforma muta al format creat als Estats Units, oferint un immens catàleg de contingut per competir cos a cos amb Amazon Prime i Netflix

La nova plataforma arribarà el 26 d'octubre
La nova plataforma arribarà el 26 d'octubre | HBO Max / Warner Brothers
26 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 12:59h
HBO Max, la plataforma de continguts per streaming que originalment -i encara avui- era coneguda només com a HBO,arriba a Catalunya aquest dimarts 26 d'octubre. Espanya serà un dels primers sis països europeus on el nou servei d'streaming estarà disponible. La plataforma es presentarà a Europa en un esdeveniment virtual a l'octubre per ensenyar les ofertes de continguts i preu. HBO Max estarà disponible per a nous clients, a més dels abonats que ja té HBO Espanya.

Què es podrà veure? Tot el que ja hi havia a l'anterior plataforma. A més, s'afegiren desenes de nous continguts -entre pel·lícules, sèries, documentals i programes- que ja estaven disponibles a HBO Max als Estats Units.

En haver estat adquirida per la Warner, HBO Max té diverses marques a la seva disposició: contingut de Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Originals... incloent-hi també produccions originals locals. La llista completa de continguts la coneixerem més endavant, quan l'empresa especifiqui què, com i quan arribarà a Europa.

Quins canvis hi ha pels abonats a HBO? Totes aquelles persones que ja estiguin abonades al servei d'streaming d'HBO actual a Espanya podran accedir directament a "actualitzar-se" a HBO Max amb un augment del preu -encara sense confirmar, però previsible donades les tarifes als EUA i la tarifa actual a Espanya-. Evidentment, la plataforma permetrà l'entrada de nous usuaris per a consumir els seus serveis.