El Taulí arriba a la primera part de desembre amb una pujada dels ingressos a crítics

Es redueix l'entrada de pacients a planta i es registren tres defuncions en dues setmanes

Hospital Parc Taulí
Hospital Parc Taulí | Gala Espín
14 de desembre del 2021
Actualitzat a les 12:21h
L'evolució de la pandèmia, amb una sisena onada en crescuda, s'està traduint, mica en mica, en les hospitalitzacions al Parc Taulí. Fins aquest dilluns, segons dades del centre hospitalari, s'ha produït una crescuda de les entrades a UCI/semicrítics, passant de set a 11 en dues setmanes.

Unes xifres, en aquesta unitat, similars a les de principis de juliol, en plena cinquena onada de la Covid, quan també creixien les hospitalitzacions. Per contra, els pacients a planta s'han rebaixat i dels 22, dels últims dies de novembre, ha passat a 14. Així, en total, hi ha 25 usuaris amb coronavirus a l'hospital, el mateix nombre que a finals de maig.

Quant a defuncions, des del passat 29 de novembre i fins al 12 de desembre se n'han notificat tres, cosa que eleva a quatre en aquesta sisena onada i en les últimes tres setmanes. Uns decessos que s'han registrat gairebé dos mesos sense morts.

La situació de pujada de les hospitalitzacions ho va advertir, fa uns dies, la directora assistencial de l'Hospital Parc Taulí, Rocío Cebrián, en declaracions a NacióSabadell, assegurant que els casos es replicarien fins al gener.