​«Sincronitzats»: l’eina virtual per «connectar» la cultura de la ciutat

Recull l'oferta cultural de la ciutat i serveix de pont per comprar entrades

La representació d'una obra al Teatre Sant Vicenç
La representació d'una obra al Teatre Sant Vicenç | Juanma Peláez
15 de desembre del 2020
Actualitzat a les 16:27h
"Sincronitzats". Aquest és el nom de la nova aplicació mòbil (es pot trobar sota el nom de Sabadell Cultura), impulsada des de l'Ajuntament de Sabadell, per aglutinar tota la proposta cultural que té la ciutat, des de les diferents entitats i equipaments. El regidor de Cultura, Carles de la Rosa, ho ha definit com una eina per “connectar” el que ofereix el sector. 
 
Es tracta d’una nova eina que reuneix l’agenda cultural del consistori i que serveix d’enllaç per a la compra d’entrades dels diferents espectacles. “Feia falta”, ha destacat de la Rosa i ho ha resumit com una “constel·lació de cada entitat o cada espai que genera una programació i així pugui tenir visibilitat”. Això sí, ha recalcat, "sense cadascú perdi la seva personalitat".   
 

L'aspecte del contingut de l'app Foto: Ajuntament de Sabadell


El nom “explica molt bé el que pretén”, ha descrit un dels dissenyadors de la iniciativa, i és que cada associació que es troba dins l’app manté el seu tarannà. El titular de Cultura no ha amagat que la idea pot “evolucionar” i estendre’s a d’altres sector com ara, el comerç i la restauració.
 
Ha admès que "no és una cosa nova i que no venim a inventar res, però que a Sabadell ho és", perquè d'altres iniciativa engegades "s'havien anat degradant o perdent força".