Luis Rubiales fa un petó a la boca a una de les jugadores de la selecció espanyola en plena celebració

L'equip de Jorge Vidal guanya el Mundial davant Anglaterra per 1 a 0 amb un equip plegat de jugadores del Barça

Les jugadores celebren la victòria
Les jugadores celebren la victòria | RFEF
Nació
20 d'agost del 2023
Actualitzat el 25 d'agost a les 8:32h
El president de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, ha protagonitzat un curiós moment amb una de les jugadores de la selecció espanyola, just en acabar la final del Mundial i celebrar la victòria contra Anglaterra. En el moment de l'entrega de medalles, Rubiales i Jenni Hermoso s'han fet un petó a la boca en plena eufòria per aconseguir la copa mundial de futbol.
  Tal com han pogut captar les càmeres, tots dos s'han abraçat, han festejat la victòria en plena cerimònia i després s'han fet un petó a la boca. Les imatges han tingut molt ressò a les xarxes socials pel moment i per les circumstàncies en les quals s'ha produït. Un moment d'afecte després de tants mesos de penúries, problemes i disputes entre les jugadores i la federació espanyola.

El combinat espanyol s'ha imposat al Mundial femení d'Austràlia i Nova Zelanda per la mínima contra Anglaterra (1-0) i ha entrat als llibres de la història amb l'ADN Barça com a màxim protagonista, com va passar ara fa 13 anys a la selecció masculina. L'onze titular de les de Jorge Vilda presentava set futbolistes blaugranes, determinants durant tot el torneig. Especialment Aitana Bonmatí, que ha estat Pilota d'Or del Torneig.

Arxivat a