Condemnats a 20 i 17 anys de presó els tres acusats del crim de les bessones de Sabadell

La sentència també els imposa una indemnització solidària de 200.000 euros

Judici del «crim de les bessones» de Sabadell
Judici del «crim de les bessones» de Sabadell | ACN/Marta Vidal
Nació
27 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 11:23h
L'Audiència de Barcelona ha condemnat a 20 i 17 anys de presó els tres acusats del conegut com el crim de les bessones de Sabadell on tots tres van participar de matar la parella d'una d'elles la matinada del 10 de juliol de 2021.

La sentència dictamina penes de 17 anys de presó per a dos dels acusats -una de les germanes i la seva parella- pels delictes d'assassinat amb traïdoria i a la pena de 20 anys de presó per l'altra germana pel delicte d'assassinat amb traïdoria amb l'agreujant de parentiu. A més, el tribunal també els imposa una indemnització solidària de 200.000 euros. 

Durant el judici, que va començar el passat 9 d'octubre, el jurat popular ja va declarar culpables d'assassinat als tres acusats que van ser jutjats per la mort de la parella de l'altra. Van considerar, per unanimitat, que l'home i una de les germanes és culpable d'assassinat amb traïdoria, i l'altra germana, coautora del delicte, amb agreujant de parentiu. 

La fiscalia demanava 24 anys de presó per l'home, autor confés dels fets, i la seva parella; i 24 i mig per a la parella de la víctima, per l'agreujant de parentiu. La víctima va rebre una dotzena de cops al cap i el rostreamb una pota de cabra, que li van provocar unes ferides que li van acabar provocant la mort. Les dones haurien participat en la neteja del lloc del crim i el pla per enterrar el cos en un bosc.