El número més premiat de la Loteria de Nadal de tots els temps: fins a 32 vegades

Les dades de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE) mostren també quin és el més desafortunat o quantes vegades ha tocat en certa forquilla de números

Els números més premiats de la Loteria de Nadal
Els números més premiats de la Loteria de Nadal | Europa Press
Nació
20 de novembre del 2023
Actualitzat a les 14:50h
Tradicions, supersticions, manies o rituals. Fins i tot, simplement, sense cap mena de criteri o amb les mans tapant-se els ulls. Qualsevol motiu és vàlid per triar un número a l'hora de comprar un número de la Loteria de Nadal, però a vegades, les estadístiques, donen suport a aquells que necessiten ciència per jugar a l'atzar. Segons les dades de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE) hi ha un número del reintegrament que més vegades ha tocat: el 5.

Fins a 32 ocasions ha sortit el cinc en un reintegrament d'un primer premi de la loteria de Nadal. El segueixen el número 4 i el 6, amb 27 ocasions cadascun. Ara bé, aquells que volen saber quins són els números que menys han tocat, des de la SELAE també hi aboquen llum amb dades. Cap d'aquestes estadístiques assegura absolutament res pel sorteig d'avui, però quantifica  

Terminacions de la Loteria de Nadal que menys han tocat

Els més supersticiosos i temorosos ho tenen fàcil: la terminació menys afortunada en aquest tradicional sorteig nadalenc torna a ser el número 1 (vuit ocasions), seguit del 2 (tretze ocasions) i del 9 (un total de 16 ocasions), segons dades facilitades per la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE), recollits per Europa Press.

Per la seva banda, el número 8 ha estat el reintegrament del primer premi en 24 ocasions, mentre que el 0 i el 7 ho han estat 22 vegades, i el 3 ha estat la darrera xifra del número premiat amb El Gordo d'aquest tradicional sorteig nadalenc 21 vegades. El primer premi ha correspost en 64 ocasions a un número comprès entre el zero i el 10.000; en 74 ocasions a un número entre el 10.001 i el 30.000; i en 74 ocasions més a un número entre el 30.001 i el 99.999.