El pati dels Salesians de Ripoll s'obre a tota la ciutadania

L'Ajuntament ha firmat un conveni amb l'escola per posar l'espai a disposició d'entitats i ciutadans

El pati de l'escola Salesians
El pati de l'escola Salesians | Ajuntament de Ripoll
Redacció
18 de juliol del 2022
Actualitzat a les 12:44h
Després que part de la gespa artificial antiga del camp de futbol de Ripoll s’hagi utilitzat per millorar el pati dels Salesians Ripoll, l’Ajuntament i l’escola han signat un conveni perquè l’equipament s’obri a la ciutadania fora de l’horari lectiu.

El centre i l’Ajuntament tenen la voluntat comuna de promoure la pràctica de l’esport i per això han formalitzat un conveni per poder optimitzar el pati més enllà de l’horari escolar, per tal de donar resposta a la necessitat de més espais públics per al joc i el lleure.

Així doncs, el pati amb la gespa i el porxo s’obriran més enllà de l’horari lectiu perquè entitats i ciutadania també en puguin fer ús. De dilluns a divendres estarà obert de les 17.30 a les 20.30 hores durant els mesos de gener a juliol i de setembre a desembre. Els horaris poden allargar-se per comú acord de les parts. 

Els dissabtes, diumenges i festius també es podrà sol·licitar fer-ne ús, demanant-ho amb una antelació de 15 dies al centre escolar, que és qui gestiona els horaris de l’espai. La prioritat d’ús del pati seguirà l’ordre següent: Salesians Ripoll, Ajuntament de Ripoll, entitats i associacions del municipi, i particulars.