Francesc Serra i Ferran Martínez, nous directors de Cultura i Presidència a la Catalunya Central

Els bagencs han iniciat les seves activitats, aquest dimecres, a les respectives seus territorials que es troben a Vic

Francesc Serra és el nou director dels Serveis Territorials de Cultura a la Catalunya Central
Francesc Serra és el nou director dels Serveis Territorials de Cultura a la Catalunya Central | Arxiu particular
01 de setembre del 2021
Actualitzat a les 15:08h
El manresà Ferran Martínez i el navarclí resident a Manresa Francesc Serra han començat aquest dimecres, 1 de setembre, la seva nova activitat com a directors dels Serveis Territorials a la Catalunya Central de Presidència i Cultura, respectivament. Tots dos treballaran des de la seu territorial que, en ambdós casos, es troba a Vic.

Ferran Martínez va néixer a Castalla, l'Alcoià. És llicenciat en Biologia, i professor d'institut des de 2004, a Berga, Sant Vicenç de Castellet, Súria, Sallent, Masquefa i Manresa. També ha estat professor al Pius, on ha estat coordinador de Batxillerat els darrers dos anys i també delegat sindical de l'USTEC-STEs.

Francesc Serra és llicenciat en Humanitats i doctor en Història Moderna. Des dels anys 2005 fins al 2021 ha treballat com a professor d'institut a diferents centres de la comarca: el Peguera, Moià, Artés i el Pius, per ordre cronològic. Actualment, tenia plaça al Pius. Ha publicat diversos llibres i articles sobre història i patrimoni de la Catalunya central i sobre la Guerra de Successió en especial.