Acord entre ERC i Junts per governar el Consell Comarcal del Ripollès

Les dues parts celebren que el pacte permetrà crear un "govern estable" durant la legislatura, per tal de treballar pel futur de la comarca i afrontar els reptes que té al davant

Firma del pacte entre ERC i Junts pel Consell Comarcal del Ripollès
Firma del pacte entre ERC i Junts pel Consell Comarcal del Ripollès | Junts Girona
Nació
13 de juny del 2023
Actualitzat a les 16:42h

ERC i Junts han assolit aquest dimarts un acord per governar el ConsellComarcal del Ripollès després dels resultats del 28-M a la comarca, que van deixar sis consellers dels republicans i cinc dels juntaires, sent les dues forces que acumulen més suports.

La presidenta de la federació d'ERC al Ripollès, CarmeFreixa, el secretari general republicà, Sergi Albrich, el coordinador de Junts al Ripollès, JoanManso, i el membre de l'executiva comarcal de la vegueria de Girona, Pep Coma, han signat aquest dilluns l'acord per governar de forma conjunta l'ens durant el mandat 2023-2027.

Les dues parts celebren que el pacte permetrà crear un "govern estable" durant la legislatura, per tal de treballar pel futur de la comarca i afrontar els reptes que té al davant. "És el moment de treballar plegats per tal d'ajudar els municipis de la comarca a encaminar els projectes actuals i de futur", asseguren les dues formacions.